Flexwood overkapping zadeldak Heek


Deze houten overkapping type Heek is uitgevoerd met een zadeldak bedekt met metalen dakpan profiel platen in de kleur terracotta incl. zinken dakgootset. De robuuste staanders, steellook raam en schuifdeuren maken de overkapping zadeldak helemaal af!

De vrijstaande overkapping met puntdak wordt geleverd met staanders van 120x120 mm, maar dit kan ook uitgevoerd worden in de maat 145x145 mm. de Houten Overkapping zadeldak type Heek beschikt over een dichte achterwand, een dichte zijwand voor extra beschutting.

Availability: Niet in voorraad

Maatwerk aanvragen?

Productbeschrijving
Details

Productdetails zoals afgebeeld:

Breedtemaat:
600 cm (andere maten op aanvraag mogelijk)
Dieptemaat: 300 cm (andere maten op aanvraag mogelijk)

Wanddikte:
28 mm
Staanders: 120x120 mm incl. schoren (betonpoeren als optie mogelijk)
Wandhoogte: 220 cm
Nokhoogte: 270 cm
Ramen:
1x Steellook raam
Deur(en): 2x glazen schuifdeur

Daktype:
zadeldak
Dakoversteek:
15 cm
Houtsoort:
Douglas
Bouwsysteem: 
Pro-systeem (Staanders op de hoeken)

De houten overkapping zadeldak type Heek wordt geleverd incl. montagemateriaal, 6x staander, bitumen dakshingles en tegen meerprijs zoals afgebeeld metalen dakpan profielplaten, raam- en deurbeslag (indien van toepassing), bevestigingsmaterialen en montage handleiding. De afwatering wordt gedaan d.m.v. een zinken dakgootset incl. regenpijp tot maaiveld.


____________________________________________________________


  Geen extra kosten voor maatwerk
  Afmetingen zelf te bepalen
  Diverse houtsoorten zelf te bepalen

____________________________________________________________

Maatwerk offerte aanvragen 
Bent u op zoek naar een andere afmeting, uitstraling of mogelijkheden die dit bouwwerk biedt? Wij kunnen dit model voor u volledig op maat produceren in eventueel een ander bouwsysteem. Vraag een offerte aan en wij zullen u een voorstel doen.

Het bouwsysteem 
U heeft de keuze uit meerdere bouwsystemen en houtsoorten. Klik op het icoontje voor meer informatie


Ramen en deuren
Wilt u een enkele deur met vaste ramen of heeft u liever een openslaande deur met draai-kiep ramen? Bekijk hier ons overzicht ramen en deuren in vuren druk-geimpregneerd en douglas hout.


Dakbedekking
Heeft u liever een platdak bedekt met EPDM rubber dakfolie of een zadeldak met metalen dakpanprofielplaten? Op deze pagina kunt u hierover meer informatie vinden.Isolaties 
Met onze isolatiemogelijkheden kunt u de tempratuur wat lager krijgen in de zomer!

Dakgotensets
Een dakgootset van pvc of liever een stoere zinken dakgootset? Alleen van toepassing bij schuin aflopende daken.Houtbehandelingen 
Wilt u de overkapping op kleur (laten) beitsen in een mooie kleur? 

Fundering
Wilt u jarenlang genieten van uw bouwwerk? Het begint allemaal met een goede fundering!


____________________________________________________________

Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of stuur ons een mail. Uiteraard bent u ook welkom in een van onze overdekte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom
U bent van harte welkom in onze overdekte showrooms in Capelle aan den IJssel en Zevenaar. In onze showrooms heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in een van onze showrooms staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een fundament (door u verzorgd of door ons) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden