Flexwood veranda platdak Pannerden

 


Deze houten aanbouw veranda type Pannerden is uitgevoerd met een platdak bedekt met EPDM dakbedekking incl. waterafvoer. De robuuste staanders  incl. schoren maken de veranda helemaal af! De meeste veranda's worden geleverd met staanders van 120x120 mm, maar dit kan ook uitgevoerd worden in de maat 150x150 mm. Veranda Pannerden is een ruime veranda dat zeker een toegevoegde waarde is voor uw woning. Kiest u voor een aansluiting tegen een bestaande muur zoals op de foto, dan zullen wij rekening houden met een waterdichte aansluiting d.m.v. een aluminium knelstrip.


 

Beschikbaarheid: Niet op voorraad


Productbeschrijving
Details

Productdetails zoals afgebeeld:

Breedtemaat:
900 cm (andere maten op aanvraag mogelijk)
Dieptemaat: 300 cm (andere maten op aanvraag mogelijk)

Wanddikte:
n.v.t
Staanders: 120x120 mm incl. schoren (betonpoeren als optie mogelijk)
Hoogte: 240 cm
Ramen:
n.v.t.
Deur(en): n.v.t

Daktype:
platdak
Dakoversteek:
geen
Houtsoort:
Douglas 
Bouwsysteem: 
Pro-systeem (Staanders op de hoeken)

De houten veranda wordt geleverd incl. montagemateriaal, brede aluminium daktrim & EPDM-pakket, raam- en deurbeslag (indien van toepassing), bevestigingsmaterialen en montage handleiding.
____________________________________________________________


  Geen extra kosten voor maatwerk
  Afmetingen zelf te bepalen
  Diverse houtsoorten zelf te bepalen

____________________________________________________________

Maatwerk offerte aanvragen 
Bent u op zoek naar een andere afmeting, uitstraling of mogelijkheden die dit bouwwerk biedt? Wij kunnen dit model voor u volledig op maat produceren in eventueel een ander bouwsysteem. Vraag een offerte aan en wij zullen u een voorstel doen.

Het bouwsysteem 
U heeft de keuze uit meerdere bouwsystemen en houtsoorten. Klik op het icoontje voor meer informatie


Ramen en deuren
Wilt u een enkele deur met vaste ramen of heeft u liever een openslaande deur met draai-kiep ramen? Bekijk hier ons overzicht ramen en deuren in vuren druk-geimpregneerd en douglas hout.


Dakbedekking
Heeft u liever een platdak bedekt met EPDM rubber dakfolie of een zadeldak met metalen dakpanprofielplaten? Op deze pagina kunt u hierover meer informatie vinden.Isolaties 
Met onze isolatiemogelijkheden kunt u de tempratuur wat lager krijgen in de zomer!

Dakgotensets
Een dakgootset van pvc of liever een stoere zinken dakgootset? Alleen van toepassing bij schuin aflopende daken.Houtbehandelingen 
Wilt u de overkapping op kleur (laten) beitsen in een mooie kleur? 

Fundering
Wilt u jarenlang genieten van uw bouwwerk? Het begint allemaal met een goede fundering!


____________________________________________________________Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of vul het bovenstaande formulier in via het tabblad "Artikel vraag". Uiteraard bent u ook welkom in onze overdekte showroom.Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Vul het bovenstaande formulier in via het tabblad "Kortingsaanvraag" en laat u verassen door onze aanbieding! Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom

U bent van harte welkom in onze overdekte showroom in Capelle aan den IJssel van +- 700 m2. In onze showroom heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in onze showroom staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een verhard en waterpas fundament (door u verzorgd) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden