Abonneren op RSS-feed

Blokhut met veranda

Als u op zoek bent naar een blokhut met veranda op maat voor opslag, maar ook een plek om heerlijk te vertoeven op een warme zomeravond, dan zit u goed bij de Blokhutspecialist. Wij hebben een assortiment blokhut met veranda waar zeer veel mogelijk is. Kies de houtsoort, houtdikte, verschillende dakvormen en de verschillende materialen die wij aanbieden. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over de blokhut met overkapping.

Als u uw moderne blokhut nog persoonlijker wil maken kan dat met de verf van Koopmans. De trend voor de lente/zomer van dit jaar is vooral het gebruik van natuurlijk ogende kleuren.  Kijk op onze site voor meer informatie over de verf van Koopmans voor uw blokhut met veranda. Zo creert u een huiselijke sfeer, aangezien de trend voor 2016 is: “buiten is binnen en binnen is buiten”.

Blokhut met veranda bouwen

Bouwt u liever de blokhut met veranda zelf op? Geen probleem bij de Blokhutspecialist. Onze blokhutten worden standaard als bouwpakket bij u thuis geleverd. Deze kunt u dan opbouwen aan de hand van de duidelijke bouwbeschrijving die u krijgt bij de levering van uw bouwpakket.

Mocht het voorkomen dat u zelf geen mogelijkheid hebt om de blokhut met veranda zelf op te bouwen, dan heeft u altijd nog de mogelijkheid om voor montage van uw blokhut te kiezen. Het montageteam zal de blokhut dan voor u opbouwen.

Blokhut met veranda kopen

Als u nog vragen of opmerkingen heeft over de blokhut met veranda, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de mail of telefoon. Wij staan u graag te woord. Ook nodigen wij u uit om eens langs te komen in onze showroom in Capelle aan den IJssel. Maak hiervoor wel eerst een afspraak, zodat u zeker weet dat er een medewerker beschikbaar is om u verder te helpen. Kijkt u ook eens bij de moderne blokhutten u zult versteld staan van de verschillende mogelijkheden.

Artikelen 1 tot 40 van 57 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 40 van 57 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2