Abonneren op RSS-feed

Blokhut met veranda

Als u op zoek bent naar een blokhut met veranda op maat voor opslag, maar ook een plek om heerlijk onder te vertoeven op een warme zomeravond, dan zit u goed bij de Blokhutspecialist. Wij hebben een assortiment houten blokhutten met veranda waar zeer veel mogelijk is. Kies zelf de gewenste houtsoort, wanddikte, verschillende dakvormen en de verschillende materialen die wij aanbieden. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over een blokhut met overkapping.

Als u uw moderne blokhut nog persoonlijker wilt maken kan dat met een gebeitste blokhut in uw eigen kleuren. De trend voor de lente / zomer van dit jaar is vooral het gebruik van natuurlijk ogende kleuren. Kijk op onze site voor meer informatie over onze verf van het merk Jotun voor uw blokhut met veranda. Zo creert u een huiselijke sfeer, aangezien de trend is: “buiten is binnen en binnen is buiten”.

Blokhut met veranda bouwen

Bouwt u liever de blokhut met veranda zelf op? Geen probleem bij de Blokhutspecialist. Onze blokhutten worden standaard als bouwpakket bij u thuis geleverd. Deze kunt u dan opbouwen aan de hand van de duidelijke bouwbeschrijving die u mee geleverd krijgt bij de levering van het bouwpakket.

Mocht het voorkomen dat u zelf geen mogelijkheid hebt om de blokhut met luifel zelf op te bouwen of hebt u 2 linker handen, dan heeft u altijd nog de mogelijkheid om voor montage van uw blokhut te kiezen. Het montageteam kan de blokhut voor u monteren met eventueel een schroeffundering.

Blokhut met veranda kopen

Als u nog vragen of opmerkingen heeft over de houten blokhut met veranda, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de mail of telefoon. Wij staan u graag ter woord. Ook nodigen wij u uit om eens aan te komen in onze showroom in Capelle aan den IJssel Zuid-Hollandof Zevenaar Gelderland. Maak hiervoor wel eerst een afspraak, zodat u zeker weet dat er een medewerker beschikbaar is om u goed te kunnen voorzien van adviezen.

Kijk ook eens bij de moderne blokhutten voor een ruim assortiment blokhutten met een veranda en plat dak.

Artikelen 1 tot 40 van 57 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 40 van 57 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2