Abonneren op RSS-feed

Houten Carport

Bent u op zoek naar een houten carport? Een houten carport wordt meestal gebruikt voor een auto, maar kan natuurlijk ook gebruikt worden voor o.a. een boot, camper of caravan. Een houten carport beschermd uw auto of camper tegen weersinvloeden en zorgt ervoor dat u s'morgens de auto niet meer ijsvrij hoeft te maken.

Wij kunnen alle carports op deze site op maat maken zoals u het wenst. De breedte, lengte, hoogte, type dak, dakbedekking en houtsoorten kunnen wij naar uw wensen fabriceren en eventueel bij u thuis bouwen.

 

Een houten carport kopen

Heeft u een carport gezien op onze site die u aanspreekt en die u naar uw wens wilt samenstellen? Vraag dan een offerte aan en wij zullen u z.s.m. contacten om de wensen samen door te nemen en een prijsvoorstel te doen. Indien gewenst kunnen wij altijd bij u langs komen. Zodra u akkoord bent gegaan met onze offerte zullen wij de houten carport op maat maken en indien u hiervoor gekozen heeft de carport bij u opbouwen.

 

Een houten carport bouwen van A tot Z

Wij kunnen naast het op maat maken en opbouwen van de carport ook zorgdragen voor de fundering, schilderwerk en elektra aanleggen. Meer informatie hierover kunt u terug vinden bij het product.

Hieronder een greep uit ons assortiment van houten carports, maar kijk vooral verder op de site voor een compleet overzicht van het aanbod of bezoek onze showroom in  Capelle aan den IJssel of Zevenaar.

Tags: Houten Carport | Carport | Carport van Hout