Zonder overkapping

Op deze pagina vindt u ons aanbod houten garages plat dak zonder overkapping. Heeft u al een bestaande schuur en bent u alleen op zoek naar een carport zodat uw geliefde voertuig droog staat? Dan is een houten carport plat dak zonder overkapping van de Blokhutspecialist wellicht iets voor u. 

Wij hebben standaard modellen in ons assortiment welke snel leverbaar zijn, maar leveren ook 100% maatwerk. Door het leveren van maatwerk bouwwerken kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Bij de Blokhutspecialist stelt u eenvoudig uw eigen garage plat dak zonder overkapping samen. Kies zelf de:

  • afmeting
  • wanden
  • ramen en deuren
  • isolatie
  • kleuren

en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Het zelf samenstellen van uw gewenste garage kan online maar ook in onze overdekte, verwarmde showroom in Zevenaar of Capelle aan den IJssel. Samen met een van onze ervaren adviseurs bespreekt u uw wensen. Aan de hand van deze wensen wordt er een 3D tekening gemaakt. U kijkt mee op een scherm en ziet hoe uw gewenste carport ter plekke wordt ontworpen. Dit geeft u een duidelijk beeld van het uiteindelijke resultaat en u weet direct waar u aan toe bent.

Bij de Blokhutspecialist krijgt u duidelijk en eerlijk advies, geen onaangename verrassingen achteraf. Voor een bezoekje aan onze showroom raden wij aan vooraf een afspraak in te plannen. Zo weet u zeker dat er een adviseur voor u beschikbaar is en u geholpen wordt. Voor inspiratie kunt u natuurlijk altijd even binnen komen lopen. Wij hebben ruim 700 m2 kijkplezier voor u opgebouwd staan.


Ons blog 'dit moet je weten voor het kopen van een Houten Garage' staat vol met voor- en nadelen, tips en adviezen, voor het kopen van een Houten Garage