Houten garage inpandige luifel

Voor een Houten Garage met Zadeldak met inpandige luifel moet u bij de Blokhutspecialist zijn. Op deze pagina vindt u een greep uit ons assortiment van o.a. de bekende merken Lugarde en Flexwood. Doordat wij veelal maatwerk bouwwerken leveren is ons aanbod enorm breed. Eigenlijk te veel om allemaal te kunnen laten zien.

Bij ons stelt u eenvoudig uw eigen houten schuur / garage zadeldak samen. Bepaal zelf de afmetingen, wanden, isolatie, kleuren, ramen, deuren en dakbedekking. U kunt uw bouwwerk online samenstellen in de 3D configurator, ons een ontwerp sturen per mail of een bezoekje brengen aan onze showroom in Zevenaar of Capelle aan den IJssel en hier samen met een van onze specialisten een 3D tekening maken van uw gewenste houten garage zadeldak met inpandige luifel.

Voor een bezoekje aan onze showroom raden wij u aan vooraf een afspraak in te plannen. Zo weet u zeker dat er een adviseur beschikbaar is voor u en u niet (onnodig lang) hoeft te wachten. Standaard worden onze bouwwerken geleverd als bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving.

Ziet u het niet zitten om uw garage zelf te monteren? Kies dan voor de optie montage. Onze ervaren monteurs bouwen uw garage zadeldak dan snel en vakkundig voor u op.


Ons blog 'dit moet je weten voor het kopen van een Houten Garage' staat vol met voor- en nadelen, tips en adviezen, voor het kopen van een Houten Garage

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina