Abonneren op RSS-feed

Houten schuur kopen

Houten schuur op maat

Bent u op zoek naar een droge plek om uw spullen in te zetten en is een ''normale'' houten schuur of houten berging te klein? Dan is een schuur van Blokhutspecialist zeker iets voor u. Bij een houten schuur zijn zeer veel verschillende opties mogelijk zoals verschillende wanddiktes, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie en fundering. Bent u benieuwd naar de verschillende schuren? Kijk ook eens bij onze categorien houten garages en kapschuren op maat.

Een klein, houten schuurtje welke moet dienen als berging / tuinhuisje, of een grote, robuuste, ruime maatwerk schuur kan geleverd worden zoals u het wenst. Wilt u het model zelf ontwerpen via onze 3D-configurator? Dit is mogelijk via onze pagina: ''Ontwerp je eigen houten schuur online''. Komt u er niet helemaal uit met de 3D-configurator? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag met het realiseren van een prachtig bouwwerk.

Houten schuur op kleur verven?

Wilt u uw houten schuur een eigen kleur geven? Dat kan met onze beits van het merk Koopmans of Demedekk. U kiest zelf welke kleur of kleurencombinatie u wilt. Natuurlijk kunnen wij u ook van advies voorzien. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om het beitsen door ons te laten doen. Bij sommige bouwwerken is dit mogelijk.

Houten schuur zelf bouwen of laten bouwen?

Standaard wordt de houten schuur (of als u kiest voor een kleiner model Tuinhuis ) geleverd worden als bouwpakket. Dit bouwpakket kunt u zelf opbouwen aan de hand van de duidelijke bouwbeschrijving die wordt meegeleverd.

Het kan natuurlijk het geval zijn dat u zelf geen tijd of mogelijkheid heeft om de houten schuur op te bouwen. Kies dan voor onze optie montage. Onze vakkundige monteurs bouwen uw garage dan voor u op. 

Houten schuur kopen?

U kunt in het geval van vragen en/of opmerkingen altijd contact opnemen met één van onze medewerkers via de mail of telefoon. Zij staan u graag te woord. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar waar verschillende modellen voor u staan opgebouwd. Kom gezellig ideetjes opdoen en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij zoal te bieden hebben.