Abonneren op RSS-feed

Blokhut kopen

Een houten blokhut kunt u natuurlijk voor allerlei verschillende doeleinden kopen. U kunt kiezen om een  houten blokhut platdakblokhut zadeldak of een moderne blokhut te kopen. U koopt een blokhut om bijvoorbeeld uw (tuin)gereedschap in op te bergen, maar eventueel ook voor uw auto. Voor meer informatie kunt u onze categorie houten garage bekijken. Handig omdat u het dan natuurlijk altijd bij de hand heeft en het is opgeborgen in een door u gekozen blokhut.


Het meest ideale van onze werkwijze is natuurlijk dat uw blokhut aan uw wensen voldoet en u dus helemaal zelf kan bepalen welke opties en welke afmetingen u wilt. Wij begeleiden u bij het kopen van een maatwerk blokhut doormiddel van professionele begeleiding en het vooraf aanlveren van een 3d tekening. Dit proces  zorgt ervoor dat u altijd de juiste blokhut koopt. Wilt u een tuinhuis kopen die in prefab wanden wordt geleverd? Klik dan op "Paneelbouw" in het keuzehulp menu links in beeld.

Naast maatwerk leveren wij uiteraard ook standaard blokhutten van diverse merken die u direct kunt kopen uit voorraad tegen scherpe prijzen.Artikelen 1 tot 28 van 199 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 28 van 199 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5