Abonneren op RSS-feed

Blokhut kopen

 
Blokhutten op maat

Een houten blokhut kunt u natuurlijk voor allerlei verschillende doeleinden kopen. U kunt kiezen om een  houten blokhut platdakblokhut zadeldak of een moderne blokhut te kopen. U koopt een blokhut om bijvoorbeeld uw (tuin)gereedschap in op te bergen, maar eventueel ook voor uw auto. Voor meer informatie kunt u onze categorie houten garage bekijken. Handig omdat u het dan natuurlijk altijd bij de hand heeft en het is opgeborgen in een door u gekozen blokhut.

Het meest ideale van onze werkwijze is natuurlijk dat uw blokhut aan uw wensen voldoet en u dus helemaal zelf kan bepalen welke opties en welke afmetingen u wilt. Wij begeleiden u bij het kopen van een maatwerk blokhut doormiddel van professionele begeleiding en het vooraf aanleveren van een 3d tekening. Dit proces  zorgt ervoor dat u altijd de juiste blokhut koopt. Wilt u een tuinhuis kopen met robuuste hoekstaanders of afwerklatten i.p.v. kruisverbindingen? Uiteraard leveren wij dit ook op maat! 
________________________________________________

Of toch liever een standaard blokhut kopen i.p.v. een blokhut op maat? (klik hier voor het assortiment standaard blokhutten)

 Snellere levertijd
 Lagere prijzen
 Uit voorraad leverbaarArtikelen 1 tot 40 van 155 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 40 van 155 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4