Zonder overkapping

Bent u op zoek naar een houten garage zadeldak zonder overkapping? Bekijk dan eens onderstaande modellen. Op deze pagina vindt u ons aanbod houten garages met een zadeldak zonder overkapping. Zowel standaard modellen als maatwerk bouwwerken.

Bij de Blokhutspecialist bieden wij kwaliteitsbouwwerken aan tegen een scherpe prijs. Wij leveren o.a. de bekende merken: Lugarde, Woodpro en Interflex. Door het leveren van 100% maatwerk kunnen wij aan een ieders wens voldoen. Niets is ons te gek. Bepaal zelf de afmetingen, wanden, daktype, dakbedekking, ramen, deuren, kleuren en isolatie.

In onze overdekte, verwarmde showroom in Zevenaar of Capelle aan den IJssel is het mogelijk om samen met een van onze adviseurs een 3D tekening te ontwerpen. U bespreekt samen uw wensen en aan de hand van uw wensen wordt er dan een 3D tekening ontworpen met passende offerte. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het gewenste bouwwerk en weet u direct waar u aan toe bent.

Standaard worden onze houten blokhutten, tuinhuizen, garages, overkappingen en houten chalets geleverd als bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Ziet u het niet zitten om uw houten garage zadeldak zonder overkapping zelf op te bouwen? Geen probleem, kies dan voor de optie montage. Onze ervaren monteurs bouwen uw garage dan snel en vakkundig voor u op.


Ons blog 'dit moet je weten voor het kopen van een Houten Garage' staat vol met voor- en nadelen, tips en adviezen, voor het kopen van een Houten Garage